Medliens - det finns itte måken

Nyheter

Nilsi til Medlien med testshow 3.okt'20

Det blir TO (2) forestillinger med Nilsi fredag 2. oktober 2020 på Medlien gård - to kohorter.

Første:
18:00 Dører og barsalg åpner vi hoveddøra
19:00 Showstart
20:45 Lokalet tømmes via terrassedøra

Andre:
21:00 Dører og barsalg åpner via hoveddøra
21:30 Showstart
23:55 Lokalene stenger via hoveddøra

BILLETTER: 416 86 106 / 220 pr.pers. inkl. avg. 

- gi beskjed om hvilken forestilling du bestiller billetter til
- som arrangør er jeg pålagt å holde liste med fullt navn og nummer på alle gjester inntil 10 dager etter arrangementet, så venligst oppgi dette og hvem som bor i samme husstand

Vi koronatilpasser arrangementet med alt som hører til med anbefalninger fra FHI og Ringsaker kommune. 

Vælkømmin fra Marianne Arina Medlien (og mine gode hjelper)

-----------------------------------------

Nils-Ingar Aadne – tester vitser!

Om showet:
Etter en merkelig periode for oss alle er det endelig mulig å komme seg ut, samles og bli underholdt. Nils-Ingar Aadne tar etter en periode borte fra scenen med seg et show til Medlien Gård. Han ser nå fremover mot nytt show og vil benytte anledningen til å teste nytt materiale, samtidig som han tar med seg noe fra tidligere show. Her får du er en kveld med humor & latter.

Om Nils-Ingar: 
Nils-Ingar Aadne har etter hvert blitt et etablert navn innen norsk humor. Siden han begynte med standup i 2003 har han blitt en av Norges mest brukte og profilerte komikere. Med over tusen show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komiprisen for årets gjennombrudd etter Julelatter som han spilte med Dagfinn Lyngbø, Are Kalvø og Anne-Cath Hærland. Han har spilt i en rekke produksjoner de siste årene og satt i 2015 opp soloshowet EGO, som var på turné over hele landet. På TV har du kunnet se Nils-Ingar i programmer som "Komiker i Arbeid" og som sidekick for Thomas og Harald i "Senkveld" gjennom fire sesonger på TV2. I tillegg har han gjestet programmer som "Nytt på Nytt", "Brille" med mer.

-----------------------------------------

Facebookarrangement

wwww.medliens.no

Nilsi 2 show.png
Marianne Medlien