Medliens - det finns itte måken

Nyheter

Utsolgt: konsert m/Heine Totland & Hans Aaseth

0001 2.jpg

Konsert med Heine Totland og Hans Aaseth på Medlien gård

Det er endelig klart for den 11. konserten/showet i Marianne Medliens Friminutts regi, og denne gangen er det selveste Heine Totland og Hans Aaseth som har takket ja til å dele av sine kunster.

Heine Totland
... er musiker, og kjent som en av landets mest energiske musikalske entertainere.
Han vokste opp på Totland på Moster. Totland har klassisk utdannelse. Han har hatt hovedroller i flere musikaloppsetninger som Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Chess, Mamma Mia! og Buddy Holly. Heine Totland har turnert sammen med Gisle Børge Styve, kjent fra NRK-programmet Beat for beat. Heine tar på seg oppdrag som konferansier/toastmaster i tillegg til rene musikalske innslag. Hans første soloalbum, Tough Times for Gentlemen, kom ut i november 2005. Oppfølgeren The Sunny Side kom 25. mai 2009. I 2010 var han med i Melodi Grand Prix med låten «The Best of Me Is You».
Programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes i 3 sesonger og vinner av Masterchef 2015 på TV3.


Hans Aaseth
... en av Moelven store sønner, - er gitarist, kapellmester og arrangør.
Hans Aaseth er en av Norges mest brukte kapellmestere, og jobber som spillende kapellmester. Han blir mye brukt på tv show, konserter, show, studio og eventer i Norge.
Han startet sitt eget band i 2008 med navnet Hans Orkester som han har med seg på blant annet TV-showet Allsang på Grensen. Han har i mange år tatt med seg kjente artister til sin årlige populære konsert «Hjem til jul» i Ringsaker kirke.

Det er en stor ære at disse karene vil dele en kveld med oss i U9verset på Medlien gård.

Kvelden starter som vanlig med et par sanginnslag av vertinnen selv, og pussigpoet HC Medlien framfører forundringspoesi. Deretter gir vi scenen til kveldens hovedartister.

Dør & bar åpnes kl. 18:00 (alle rettigheter).

Sitteplasser m/bord sikres ved forhåndsbestilling til 416 86106. Bill. pris Kr. 380.

Håper også du vil komme og nyte denne kvelden sammen med oss!

Beste hilsen fra
Marianne Arina Medlien

Marianne Medlien